Kansantanssin riemuvuosi tulee -seminaari 1.11.2014 Lahdessa

Vuonna 2016 tulee kuluneeksi 150 vuotta performanssista, jota voidaan kutsua Suomen ensimmäiseksi kansantanssiesitykseksi. Kansantanssiväki juhlistaa tätä tapausta erilaisin tempauksin ja tapahtumin koko vuoden ajan, ja tavoitteenamme on näyttää, kuinka vahvana kansantanssi, sen perintö ja perinteet elävät nykyajassa.

Tervetuloa Kansantanssin riemuvuotta ideoivaan seminaariin lauantaina 1.11.2014 klo 10–13. Seminaarin järjestäjänä toimii Folklore Suomi Finland, ja se on Etelä-Hämeen Nuorisoseurojen toimistolla, Rautatienkatu 3, sisäpiha, Lahti

Tilaisuus on kaikille tanssitoimijoille ja tanssin tulevaisuuden visioista kiinnostuneille. Seminaarissa suunnataan ajatukset tulevaan Tanssin riemuvuoteen 2016 ja ideoidaan, keskustellaan tulevasta. Puheenjohtajana toimii Esa Vilhonen ja keskustelun moderaattorina ja alustajana on Petri Hoppu.

Seminaari maksaa 15 € sisältäen aloituskahvitarjoilun. Ilmoittautuminen seminaariin viimeistään 27.10. Riia Niemelälle,riia.niemela@nuorisoseurat.fi .

16.00 alkavaan Hollon ja Martan pääkonserttiin saa myös lippuja. Pääkonsertti, Lahden kaupunginteatterin Juhani-näyttämö, liput 24 €. Varaukset 27.10. mennessä.

Esa Vilhonen

Treasurer CIOFF®/President CIOFF® Finland

Folklore Suomi Finland

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s